Instructor licentiat Zumba Fitness

Camelia Mariana Petrasca ( Merry Mary )

Membru ZIN ( Zumba Instructor Network ) din Decembrie 2010.

 

Despre mine:

Cate lucruri nu se pot spune despre un om?!

Atunci cand vorbesti despre tine ai tendinta fie sa te supraapreciezi fie sa te subapreciezi, dar fiindca trebuie sa va spun cate ceva despre mine, am sa-mi las inima sa vorbeasca.

Sunt sigura ca v-ati astepta sa va povestesc despre o viata intreaga petrecuta in sala de dans, concursuri si eventual premii, dar nu, nu-i vorba despre nimic din toate astea. Singurul "act profesionist" a fost un an de balet pe cand aveam vreo 7 ani si care s-a incheiat din motive pe care viata le aduce vrand-nevrand in calea oamenilor. A fost o vreme, o lunga vreme cand ma tot visam mare balerina la Bolshoi Theatre, apoi dansatoare in trupele marilor cantareti si nu in ultimul rand, actrita. Cred ca toata viata am fost "un artist" in mintea si in inima mea.

Si a venit momentul...momentul cand a trebuit sa ma exteriorizez, sa ies in lume cu ceea ce tineam ascuns. Am inceput sa caut tot felul de cursuri de dans, scoli de dans, stiluri de dans, dar nu ma puteam opri la ceva anume sau intr-un anumit loc. Voiam de toate!

Si a dat norocul peste mine, am aflat despre Zumba Fitness! Am inceput sa ma documentez: puteam sa dansez in toate stilurile, pe ritmuri caliente- pentru Suflet sau pe ritmuri "zbuciumate" pentru Trup (conditie fizica ), puteam sa devin instructor, sa-mi construiesc o cariera, sa-mi gasesc un drum in viata.Fara sa stau pe ganduri m-am inscris la primul curs Basic 1, la Sibiu, care a fost si primul din Romania ( mare Noroc! ). ZES-ul ( Zumba Education Specialist ) care ne-a indrumat atunci si cel care mi-a insuflat spiritul viu care exista in programul Zumba Fitness, Steve Boedt este si azi Modelul dupa care ma ghidez. A fost o experienta unica, energizanta, care mi-a schimbat viata (veti auzi asta la multi instructori de Zumba Fitness! ) si m-a facut sa-mi doresc mai mult.

Au urmat multe trainiguri si pregatirile individuale intense pentru ca imi doream sa invat cat mai mult ;si asta continua si acum, este un proces continnu de perfectionare.

Am lasat ce-i mai bun la urma! In cei aproape trei ani de cand am descoperit ca viata poate fi incredibil de frumoasa, am dobandit un lucru extraordinar si care nu se poate compara cu mimic - APROPIEREA DE SUFLETUL OAMENILOR , licarirea din ochii lor de la sfarsitul orei, bucuria care transpira prin toti porii imi transmiteau de fiecare data o Energie Miraculoasa. Dar asta este Zumba Fitness - aduce energie, bucurie si bineinteles schimbarea mult dorita a corpului nostru! 

Si nu sunt doar vorbe, o vad si o simt eu !!!

Va pup si va doresc Sa Traiti Clipe Fabuloase!

 

Zumba Trainings:

Decembrie 2010
Sibiu, Romania
Basic 1
Cu ZES ( Zumba Education Specialist ) Steve Boedt

Iunie 2011
Sibiu, Romania
Basic 2
Cu ZES Lars Wensink

Februarie 2012
Londra, Anglia
Zumba Conferece London 2012
Zumba Gold
Cu ZES Joy Prouty

Aprilie 2012
Ljublijana, Slovenia 
Zumba Toning 
Cu ZES Steve Boedt

Mai 2012 
Budapesta, Ungaria 
Aqua Zumba 
Cu ZES Kelly Bullard

Mai 2013 
Zumba Conference Lille 2013 
Zumba Pro Skills 
Cu ZES Steve Boedt

1 Septembrie 2013 
Apeldoorn, Olanda 
Zumba Sentao 
Cu ZES Jennifer Hildebrand

 

E-Learnings Capsules:

Zumba Gold-Toning
Zumba Core
Zumba Glutes