Pentru a participa la orele de Zumba Fitness® oferite de clubul merryZdance va rugam sa luati la cunostinta cateva anunturi si conditii ce se impun pentru buna desfasurare a activitatilor noastre:

 

  1. Pentru ca orele sa se desfasoare in buna ordine si pentru a beneficia de partea de incalzire EXTREM de NECESARA de la inceputul fiecarei clase va rugam sa ajungeti in timp util.
  2. Stilul programului Zumba Fitness este unul indraznet, liber de orice inhibitii, vesel, colorat si intotdeauna ritmat, pasiti in sala de dans in cea mai libera STARE in care va puteti transpune, purtand cea mai comoda imbracaminte (si incaltaminte!) sport pe care le puteti personaliza in stilul propriu, mai bine zis - Pregatiti-va pentru Petrecere!!!!!!!!!
  3. Hidratati-va bine, atat inainte cat si in timpul orei - Se Transpira!!!
  4. Inarmati-va cu multa multa buna dispozitie!!!
  5. Un prosop e necesar, pantofii sport CURATI pentru sala iarasi ( dar sigur stiti asta! :-D).
  6. Si nu in ultimul rand va rugam sa va consultati medicul pentru a fi siguri ca puteti urma un program de fitness si de asemenea, evitati accidentarile odata ajunsi la sala de dans deoarece nu dispunem de personal cu pregatire medicala (urmand cu atentie indicatiile instructorului ar trebui sa ajungeti la finalul orei in cea mai buna conditie).
  7. Va rugam sa aveti grija de bunurile personale(nu va uitati lucrurile in vestiar!), dar si de cele ale clubului, in sensul de a nu le deteriora!
  8. Abonamentul este valabil 30 de zile.
  9. Asta-i tot! La distractie (munca) cu noi !!!