Bine ai venit!


Daca inca te mai intrebi ce se intampla la o ora de Zumba Fitness, trebuie sa-ti rezervi locul pentru participarea GRATUITA la una dintre clasele noastre. Doar pasind in sala de dans vei simti cu adevarat, vibratiile miraculoase despre care vorbeste toata lumea!

 

DESCATUSEAZA-TI PASIUNEA PENTRU RITM SI DANS!! 

FA PRIMII PASI SPRE UN TRUP ARMONIOS SI O MINTE RELAXATA!!  

  With No Inhibitions  

Join The Wildest
Dance-Fitness Party

Free Your Mind
&
Fit Your Body

 


Ultimele anunturi si Evenimente:

Dragi vizitatori ai site'ului nostru,

Suntem de-a dreptul incantati sa va anuntam ca la  sfarsitul acestei saptamani, Studioul merryZdance va gazdui primul Training de formare Instructori Zumba din Cluj-Napoca, precum si Trainingul Zumba Kids & Kids Junior.

Drept urmare, Vineri 26 Septembrie, Studioul va fi inchis dar, asa cum v-ati obisnuit deja, cei care frecventati cursurile, nu veti pierde ziua respectiva - abonamentele vor fi prelungite ;-))

Si nu uitati, Sambata seara, ora 18.30, va asteptam in After Eight - Cocktail Club, pentru un Master Class exploziv sustinut de ANA GEORGESCU, Zumba Education Specialist.

Biletul costa 20 Lei si il puteti procura direct din Studioul nostru sau puteti primi informatii la nr. de telefon si emailul de la sectiunea 'Contact'.

'Zumba in the Club' este un concept nou pe care-l lansam in orasul nostru si ne dorim foarte tare sa dam startul unui lung sir de experiente de acest gen.

Ne vedem acolo! Sa aveti o saptamana magnifica!!!